Twister 1996-2009

Twister har nu gått till de sälla jaktmarkerna :awww: Eller egentligen redan förra veckan, men jag har inte orkat skriva 😦 Han blev lite sämre hela tiden, och när han inte längre verkade intresserad av saker och ting och verkade ha ont så var det dags. Det var ett förfärligt svårt beslut att fatta, men det var rätt. Vår favoritveterinär, Kirsi Juuti har öppnat egen klinik i Haga och det är där vi har varit på sistone, och också nu till sist. Vi är oerhört tacksamma för dem där på Catvet, de har hela tiden varit både vänliga och förstående och vänligt bestämda; de har hjälpt oss både att vårda Twister och med att fatta beslut om när det inte längre gick. Twister har också tyckt om att vara där på behandling, och spann nu också. Vi hade honom i famnen och borstade honom med favoritborsten hela tiden och det gick nu så lugnt till som man kan begära.
Tack Kirsi :angel: Mari :angel: Satu :angel: och Inka! :angel:

Vi saknar vårt lilla Grönöga, det är väldigt tomt efter honom, men vi tröstar oss med att han i alla fall inte har ont längre. Stackars Sisko letar efter honom överallt (speciellt i klädskåpet och klädrummet) och kommer och jamar förskräckligt emellanåt, speciellt när jag kommer hem, eftersom det oftast är jag som hämtat hem honom efter vätskebehandlingarna. De är ju kullsyskon, och har aldrig varit ifrån varandra mer än över dagen på nästan tretton år, så det är klart att det känns konstigt för henne också. Vi försöker leka och kela så mycket som möjligt med henne, och förklara att Twister inte kommer tillbaka, men att hon inte gjort nåt fel (inte han heller förstås) och att vi tycker om henne också :cat:

Världens skönaste vibrerande pälsboa var han dessutom! Här på brorsans axlar – ett av favoritställena :love: (Bilden är lite suddig, men väldigt bra på bägge två 🙂 )

Vila i frid, lilla Twisterpurrekatt – fast egentligen tänker vi oss att han jagar gröna råttor på de gröna ängarna 🙂 :rip:

8 tankar om “Twister 1996-2009

  1. Gammelmoran writes:Det låter som ett gott kattliv. Och varma gröna himmelska kattängar är väl bra. Lev vidare med era goda minnen.

  2. Andra Kattslaven writes:

    Sisko jamar ju nog förskräckligt när jag kommer hem också, men i regel kommer jag hem först…Och så måste jag påpeka att de gröna råttorna alltså är *gurk*gröna. Gurka var en av hans många favoritgrönsaker, och ögonen hade en distinkt gurknyans.(Detta var andra kattslavens första kommentar).Jaga i frid lilla T.

  3. Gammelmoran writes:Och jag som trodde de gröna råttorna antingen fått sin färg på domedagen och förvisats till råtthelvetet, alternativt att det gröna är en evighetssymbol så de återuppstår som asarnas galt vid gästabuden

  4. Hobbematte writes:Nu kan twister få jaga sina gurkgröna råttor och kanske klättra upp för Yalas ben ibland. Hon gillade ju katter och såg mest förvånad ut när katter använde henne som klätterställning. Skall ni skaffa en kompis åt Sisko så hon har något nytt att tänka på? Kanske det skulle göra henne gott att ha sällskap på dagarna när slavarna är borta.

  5. han på bilden writes:Om det ska fortsättas publiceras bilder här i bloggen tagna med min nalle så måste jag nog skaffa en med bättre kamera i. Kvalitén är ju pinsamt låg. Tur att det kostar bara en krona att skaffa ny telefon….plus månadsavgifter som får en att ångra den nya mobilen.

  6. Maja writes:Varma kramar till dig, andra kattslaven och Sisko! En katt lämnar ett stort hål efter sig när den går. Måtte det finnas gott om gurkgröna råttor att jaga i Twisters paradis!

  7. Tack för deltagande :cat: Tomt är det efter vår lilla storpurr, men minnen har vi gott om. Och foton 😮 Ska ladda upp en bunt :)Just nu planerar vi inga flera katter, vi ska först se hur Sisko tar ensamlivet. Hon är ju lite till åren, och kanske inte skulle uppskatta en nykomling – och hon gilade verkligen inte när Misse var på besök…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s