Tankspridd kattslav

Jag fick världens chock i morse, jag talade i telefon samtidigt som jag skulle medicinera Twister, och tog i hastigheten fel tablett :yikes: Det var inte förrän jag skulle ta min multivitamin som jag insåg att jag hade stoppat den i Twister! Jag blev förstås förfärligt orolig och ringde vår snälla Felina och pep "hjälp"! :no: Men de sa att det inte var så farligt, och undrade lite skrattande om jag hade ätit Twisters kalium i stället. Det skulle faktiskt inte ha oroat mig hälften så mycket 😮 (Det har nog hänt nån gång att jag har stoppat fel tablett i munnen – den ser precis ut som en vitamintablett, men då har jag hunnit spotta ut den igen). Jag är trots allt mycket större än Twister!

Memo: koncentrera dig på en sak i taget, multitasking må vara en traditionellt kvinnlig och hyllad egenskap, men lite måtta! :spock:

För övrigt så är det idag en månad tills Sweeney Todd kommer till Finland! Tim Burton, Johnny Depp, Helena Bonham Carter och viktoriansk skräckmusikal – kan det bli bättre! En fantastisk regissör, en av mina absoluta favoritskådisar, en massa andra begåvade skådisar – och sen en sån härlig melodram! Läs mer på IMBD. Allt vad jag har sett av den tyder på att den kommer att bli en höjdare! :hat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s