Glad Valentino!

Jag önskar alla en riktigt trevlig vändag :love: och en stor bukett gula dubbeltulpaner – för såna blir jag glad av 🙂

Eftersom 11 februari kom och gick utan att jag uppmärksammade den så tänker jag i stället passa på idag och be er göra er själva en riktig väntjänst – härtill tyvärr inspirerad av den senaste tidens rubriker:(
Kolla batteriet i brandvarnaren!
Seså, marsch iväg. Det tar bara två minuter. Jag väntar här! :spock:

:wait:

Piiiip-piiip-piiiip får vi hoppas? :up: Om inte så kostar ett nytt batteri bara ett par euro. Skaffa ett idag! Och om det inte finns en brandvarnare så köp en! Den kostar inte heller mycket. Jag vet att den inte alltid hjälper, men ändå. Att bränderna ökar ett par år efter att de obligatoriska brandvarnarna i hyreslägenheter kom beror troligen just på att folk inte tänker på att byta batteriet :worried: (Det är ju inte så att jag alltid kommit ihåg det också – en gång kom jag hem efter en längre frånvaro och hittade min brandvarnare på en pall mitt i rummet, med en lapp från gårdskarlen att ”grannarna tröttnade på det eviga pipandet”… 😮 )

Och när jag nu håller på: alla som har husdjur ska skaffa en såndär liten röd ”Huoneistossa kotieläimiä”-lapp att klistra på ytterdörren! Vilken djurbutik el veterinär som helst har dem helt gratis. Då vet ev. rökdykare att de ska leta rätt på husdjuren också. Själv har jag lagt till antal också! :cat:

Sådär, nu får ni spring ut och leka! :p

En tanke på “Glad Valentino!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s