Övernaturligt fluff

Bokbloggsjerkan undrar helt enkelt vad vi läser just nu. Jag har ju precis kört Sookie Stackhouse-maraton och i det sammanhanget lånat en fullkomligt absurd trave med olika novellsamlingar som alla innehåller någon novell i det universumet (inklusive fanfic). Jag kommer inte att läsa alla böckerna i sin helhet, men bläddrar i dem och läser sådana som ögonen fastnar på. Genren räknas som urban fantasy, det går egentligen också att klassificiera som övernaturligt fluff med vampyrtema, åtminstone de jag har läst just nu.

Det har varit väldigt vilsamt att läsa sådant ett tag, men nu känner jag så småningom att jag behöver något lite mera gediget att sätta tänderna i (pun most definitely intended 😉 ) Kanske jag borde börja med True Blood and Philosophy där mitt i traven, någon sorts filosofiska analyser av True Bloods universum. 🙂

vampyrantologier

16 tankar om “Övernaturligt fluff

  1. Ha ha, du går all in kan man säga 🙂 Jag har bara sett första säsongen som TV-serie, började på andra men tyckte att det helt flippade ut.

    • Det är länge sen jag haft den här sortens slukarperiod, det känns riktigt roligt 🙂

      Vi gillade de första säsongerna av True Blood jättemycket, sen såg vi tappert hela serien till slut, men de sista säsongerna var onekligen totalt flippade. Böckerna är bättre.

  2. Pingback: Sommarläsning hej hej – En kattslavs dagbok

  3. Pingback: Magikern Elvis – En kattslavs dagbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s