Kulinariska knaperbröd

Ibland kan kulinariska njutningar dyka upp på de egendomligaste ställen. T.ex. finns det en krog – en så kallad räkälä på andra inhemska, det kunde kanske översättas med sylta, men det saknar finskans uttrycksfullhet  – i närheten av Igelkottsvägens metrostation som hade stans bästa biff och mycket goda pizzor  i tiderna. (Krogen finns kvar, men vi har inte ätit där på länge, jag vet inte om den ännu är bra.)

En annan sak som kan ge överraskande gott resultat (pun most definitely intended) är de små recepthäften som ibland delas ut i butikerna. Vi har ett litet blad med svamprecept och svampfoccaian  ur det är en återkommande favorit i hushållet.

Gott!

Gott!

Måste dela med mig av receptet (på finska). Ta mycket vitlök! Annan ost än mozzarella blir också gott.

Måste dela med mig av receptet (på finska). Ta mycket vitlök! Annan ost än mozzarella blir också gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s