Tipsrunda

Det brukar vara så att när det hela tiden händer något så lamslås folk av valmöjligheterna. Därför ska jag nu bara komma med några pärlor:

I morgon är det dags för Kärlekens många ansikten på Richardsgatans bibba (bloggade om det här). Be there or be square (pun most definitely intended 😉 )

Kvällen är en del av Regnbågshelgen och det händer en massa annat intressant under den, program finns här.

På lördag är det Menuettnatt på AV, vilket betyder att man får lära sig menuett och polska från Oravais och sedan dansa den till olika melodier i timmar. Det låter kanske enformigt, men det är väldigt roligt, man blir i trans så småningom… Puff finns på lagets blogg.


Sen har vi dessutom folkdansjippo fredagen den 25 oktober (jag vet, mitt under bokmässan!), där vi erbjuder finlandssvenska och engelska danser. Lite mera info finns på lagets blogg.

Och, som liten bonus: kurs i finlandssvenska polskor lördagen den 9 november på Midgård i Vanda, info här.

6 tankar om “Tipsrunda

  1. Så många är ju inte vi ens om alla aktiva dansare i distriktet kommer… förutom om vi tar med alla juniorer också förstås. Men hur som helst roligt när det görs saker som är lite annorlunda men ändå folkdans. Mera sånt 🙂

  2. Det var inte bara folk från distriktet – t.ex. Pojo hade fem dansare hos oss (jag tror de egentligen var hemma från Ekenäs, faktiskt) och så var där åtminstone fyra stycken från HKY Kierrokas, som är ett sorts vänlag. Plus en och annan kompis till folk :up: Det var väldigt skoj. Och på fredagen har vi då det andra jippot, då blir det bl.a. kontradanser och annat spännande.

  3. Att det var folk längre ifrån visste jag nog ren (tro nu int att det går att hålla nå hemligt i de här kretsarna 😉 ).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s