Fredagsfilmsfiilis

Brorsan och jag gick på Sovjetrysk-estnisk scififilm på Orion idag: Hukkunud alpinisti hotell / The Dead Mountaineer's Hotel på engelska. Den var ganska egendomlig, påminde mig bitvis om Dune, nu när jag tänker på den, kanske för att den fokuserar mycket på folks ögon? Bitvis var den lite förvirrande men bitvis fängslande och jag är glad att vi såg den – det var en ren impuls att gå på bio och sällan blir man nu riktigt besviken på Filmis, vad man än går på :up:

På hemvägen var jag sömnig och ouppmärksam och lyckades åka förbi min hållplats en sådan tid på kvällen att det inte mera går någon metro in mot stan :doh: Så nu har jag sett Kontula by Night också, i jakten på en buss tillbaka… Det fanns snö där också.

Har ni annars märkt att det har snöat idag? 😉

3 tankar om “Fredagsfilmsfiilis

  1. brorsan writes:Så för att göra det hela extra roligt så lyckades jag också åka förbi min spårvagnshållplats samtidigt med Kokos fadäs. Tur för mig är det bara frågan om ~200m dock.

  2. Det kom lite snö häromdagen, jo ;)Nackdelen med metron är förstås att den har rätt långa mellanrum mellan hållplatserna. Och att trafiken inåt stan slutar gå ännu tidigare än ut från stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s