Seminarietips – M2012i

Via Essetter, som skriver inspirerande om saken, tips om årets Media 2012 Information- seminarium nästa fredag. Man måste inte alls vara media för att delta, jag var där i fjol (blogg om det här och här) och det var oerhört inspirerande! Man kan följa med programmet streamat också, om man inte kan vara där. Men jag kan vara där – jag får till och med gå på arbetstid! :yes:

Annonser

3 thoughts on “Seminarietips – M2012i

  1. Maria M writes:Hoj! Roligt, vi ses där då! Jag måste tyvärr gå tidigare, för det är studiedag i Åbo från kl. 18…

  2. Andra kattslaven writes:Jag är grön av avund… Det finns inte en chans att jag skulle hinna ta den lediga tiden och låta mig distraheras av allt det spännande som tas upp på seminariet. Men återanvändningen och återupplivandet av den bevarade kulturen med hjälp av nya medier är något som står nära mitt hjärta. Dels för att det bara är spännande med alla nya möjligheter, dels för att jag tror att kontakten till vår kulturhistoria, inte minst den skrivna kulturhistorien, är av avgörande vikt för att vi skall kunna bevara våra globalt sett små nationalspråk. Har inte tid att elaborera varför jag tänker så, men så tänker jag ändå :DMed lite tur hinner jag följa med på nätet 🙂

  3. Maria: Så trevligt med sällskap, men otur med tajmningen på närstudieträffen. Ak: Jag vet att det är just din grej, jag önskar att du kunde vara där :bug:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s