Opp å skutta!

På lördag kommer folkdanslaget att ha ett öppet hus-jippo (igen) på AV (Annegatan 26). Alla som är intresserade av (finlandssvensk) folkdans, folkmusik, folkdräkter och folkkultur med! Bekväma skor att dansa i rekommenderas, däremot måste man inte ha eget par eller tidigare erfarenhet för att dansa :up:

Så kommer vi att ha en nybörjarkurs som startar onsdagen därpå, kl. 18-19 och fortgår några onsdagar framöver, beroende på hur deltagarna vill ha det. Sen kan man komma med laget och dansa 19-20 (vi dansar vanligtvis 19-21).

Så här är ett par utmärkta tillfällen att testa på folkdans – välkomna 😀

4 tankar om “Opp å skutta!

  1. Jag har delat bildreklamen på facebook nu i Folkdansgruppen och i Otaktgruppen (kanske nån annan egentligen skulle göra det, men jag tyckte att det blir väl sent för folk om det inte kommer upp snart så jag gjorde det nu – kanske nån annan sprider det vidare igen sen…)

  2. Tusen tack, Maria! ⭐ Jag hade nog skickat det till ringen, men det tycks inte ha gått vidare… Kommer du själv på Hforsvisit? 🙂

  3. Så synd då. Jag hoppas det drar folk, men det är alltid svårt att veta hur man ska lyckas lyfta fram det tillräckligt synligt… I våras kom det ändå ganska många och var hemskt lyckat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s