Teh internetz, it is closed

Idag är engelskspråkiga Wikipedia nere, i protest mot Protect IP Act. Jag har skrivit om lagförslaget tidigare här. (Jag menar nog inte att Wikipedia är hela Internet, men det var en fin rubrik.) Dagens Questionable Content deltar i protesten, men har också en serie som är en crossover med ett par andra internetserier, bl.a. en annan av mina favoriter: Girls With Slingshots :up:

Nu har det äntligen kommit rejält med snö. Jag är ingen större vinterfantast, men ska det nu vara vinter så får det hellre snöa än slaska. Dagens utsikt:

Den kan jämföras med den här bilden som jag tog förra veckan. Man ser att det regnar på den före detta snön = ashalt. Egentligen tog jag bilden för att visa att vårt nya lokalgym har öppnat, som syns. Jag menar att det syns på att det står ett antal bilar parkerade rakt utanför dörren, egentligen är det inte tillåtet med bilar på köpcentrets område, men uppenbarligen så finns det många människor som går på gym som inte orkar gå från närmaste parkeringsplats… :doh:

Vi har faktiskt ett litet utegym här också, men det är inte riktigt säsong just nu… De här bilderna tog jag i somras, de är lite gryniga för det var redan rätt sent på kvällen.

2 tankar om “Teh internetz, it is closed

  1. llaurén writes:Vilken snitsig ikosaeder ändå! Var finns den?Och i övrigt håller jag med dej att PIPA/SOPA ska dö. Kolla in Clays senaste på TED.com för en liten verklighetsglimt. Och vad som kanske inte understrukits tillräckligt är at om PIPA går igenom, kan USA söndra DNS-systemet även utanför sina gränser. Fast det lär de väl bry sej phan i.

  2. Ikosaeder – 😀 Inte ett ord som jag sådär spontant skulle använda, även om jag vagt kände igen det från skolan som en geometrisk figur… Måste kolla upp och Wikipedia hade en så fin roterande gif att titta på – nästan lika bra som HypnoToad:happy: Den är väldigt rolig att klättra i, faktiskt, finns nedanför Sportkvarnen i vilda östernförorten Kvarnbäcken. Ska kolla videon vid tillfälle. Grattis förresten till att tvinga mig att använda ännu-inte-nedlagda Wikipedia två gånger i en kommentar (andra gången för för DNS) :bug: Jag inser att det finns brister i min allmänbildning… :beard:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s