Å nu så e de fredag, då försöker vi igen…

Jag sa ju att Jessica PvE skulle skriva nåt välformulerat om seminariet i förrgår, läs här. Isto Huvila, som höll ett väldigt intressant föredrag, har också bloggat om seminariet här. Jag har inte så mycket att tillägga egentligen, jag känner att jag inte kan formulera mig lika fint, men jag gillar att det finns en massa intelligenta människor som samlas och talar om saker som källbedömning på webben, tillförlitlighet, öppenhet och kommunikation 🙂 Tack för ett tankeväckande seminarium! (Jag fick sån lust att skaffa mig Twitter jag med och fortsätta seminariet med hashtaggen M11i…;) )

Vad fredagens kulturtips angår så kan väl ingen ha missat att bokmässan pågår? Om man inte kan vara där kan man följa på nätet, t.ex. på Edit Södegranscenen här.

Om man verkligen inte går på bokmässan, men ändå vill göra nåt kulturellt så kan man gå på skräckfilmsfestivalen Night Visions :alien:

Jag vill göra allt – men ikväll och i morgon är det bokmässa som gäller. I morgon eftermiddag kan man hitta mig i Ny Tids stånd eller med en bunt tidningar i vimlet 😉 Var där eller var fyrkant. 😀

Editerat: länken är korrigerad. De har tydligen olika länkar för varje dag…
Nu uppdaterad för söndagen.

2 tankar om “Å nu så e de fredag, då försöker vi igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s