Paus för reklam

De av er som är i Hufvudstadsregionen och redan länge avundsjukt tänkt att "det vore så kul att kunna dansa och det låter så trevligt när Koko berättar om olika folkdansjippon" (jag tänker mig att ni är en hel massa) kan sluta titta längtande när andra människor virvlar runt i dansen och i stället komma på AV:s nybörjarkurs i folkdans, den börjar i övermorgon 🙂

Förutom att ni får lära er att dansa och har chansen att komma med i ett supertrevligt lag så får ni dessutom en möjlighet att träffa mig där 😀 och på stämmor kan ni få bonga Lilla Lisa :up:

Lite mera info finns här.

7 tankar om “Paus för reklam

  1. Marisol Bravo writes:Hej Kristina:Jag ar Marisol, din granne fram Ostra Torn i Lund. Kontakta oss om du har lust nerrum@yahoo.comDet verkar att du alskar katter fortfarande om du ar den Kristina som jag kanner. Vi har tva hon katter: Thelma och LouiseHur ar det med din familjen??Ha det sa bra!!!

  2. Monika H writes:Oj, bra reklam för folkdans – vad synd att jag nu då har flyttat till Mariehamn. Ja, det är så att jag gillar den välordnade vänligheten, orkar inte mera med inkommunikativa Helsingfors. Har försökt orka, så länge, för länge. MEN jag tänker dansa där på Åland stället! Och välkommen att hälsa på, det är Kaptensgatan 9, telefon 050-3016068.

  3. Monika: Så synd att du flyttar 😦 Men jag kan förstå det, visst är Helsingfors tuffare än det vänliga Mariehamn, även om jag personligen nog skulle bli nervös där efter ett tag… Om du börjar dansa på Åland så kanske vi ses på nån stämma 🙂 Jag vet inte riktigt vad det finns för lag där, men det finns åtminstone nåt som heter Folkdansarna på Åland r.f. Nån webbplats hittar jag inte, men månne det inte går att hitta nåt i telefonkatalogen! Hoppas du kommer att trivas i Mariehamn, jag gillar åtminstone att du bor precis bredvid bibban (tack GoogleMaps), det tyder på en sund prioritering 😀 Jag reser ju igenom Mariehamn ibland, ska höra av mig om det är någon mänsklig tid (det händer att jag är där mellan tio och halv tolv på söndag kväll…).

  4. Marisol! :hat: Så roligt att du har hittat mig, jag har tänkt på er lite då&då och undrat hur ni har det 🙂 Du kommer absolut att få mail, när den fungerar igen (vilket den inte gör just nu). Jag visste väl att det fanns en bra orsak att ha bloggen med fullt namn, speciell som jag inte är på Facebook 😉 Och visst älskar jag katter, och tydligen du med. Ljuvliga namn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s