4 tankar om “I wants, I wants!

  1. Lisa N writes:Efter en allmänbildande sväng till Wikipedia (jag är tydligen inte riktigt tillräckligt nördig för det här) vill jag också ha en. Bara för att se hur många som fattar juttun. Samt plocka nördpoäng, förstås 😉

  2. Absoluta nördpoäng :up: På ThinkGeek finns lite mera text om tröjan, här, men jag tyckte bilden blev så liten där… Dessutom kan man skriva ut små kort med luntlapp om Schrödingers katt att dela ut, föreslår de, länk till pdf-dokumentet finns här 🙂 Jag tycker lite synd om katten, men den är ju lika teoretisk som lammet i lådan (plats för litteraturvetarpoäng här!) (Förresten vill jag ha lite nördpoäng, jag har äntligen lärt mig att sätta alla hakparenteser på rätt ställe när jag skriver länkar och behöver inte fuska längre :wizard: )

  3. Lotta&Kisun writes:Kisun gillar lådor, men inte att bli instängd i dem… Den måste ha hört om "Schröddy"… 🙂 Faktiskt lustig t-skjorta!

  4. Hej Lotta :up: Vår hädangångne Twister älskade att ligga gömd i en låda med ett litet hål i, så att han kunde störta ut och attackera oss eller syrran sin 🙂 Det är nog nånting med katter och lådor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s