Sommarlista

Nej tack: fästingar (äckelpäckel), myggor (varför kliar myggbett på tårna värre än överallt annars?), bromsar och alla andra småkryp som det finns överdrivet mycket av :yuck: Mat som möglar eller härsknar på nolltid (hej rötmånad!) Kvav värme som man knappt kan andas i, också på natten. Solsveda (hur kan den komma på fem minuter ibland?) 😦 Bloggtorka 😉
Ja tack: sol och (lagom) varmt, slippa massa kläder. Ljumma sommarnätter. Bada i havet(!) och inte frysa. Laga mat, äta och diska utomhus. Äta massa goda grönsaker :p Vindens sus i lövmassor. Hängmatta :yes: Ligga i hängmattan och läsa deckare och lyssna på sommarsus – :yes: :yes: :yes: Jag tror att hängmattan är min absoluta sommarfavorit i år :happy:

2 tankar om “Sommarlista

  1. sr. Carina writes:Att myggbett kliar värre på tårna tror jag beror på att där finns så många fler nervceller i huden – precis som på händerna och i ansiktet. Själv tycker jag det är värst på ryggen, men det kanske är för att man inte kommer åt att klia där?!?Givetvis ber både klosterkatterna och deras mattar för Sisko! Uttorkning är allvarliga saker och det känns tryggt att de tar ordentligt med prover så att man inte missar något (t.ex. att njurarna eller levern krånglar – han blev ju gul?). Har alltid tyckt att det är på sjukhus man skall vara när man mår dåligt… då har man närmast till hjälpen och kunskapen. Snälla, berätta hur det går!Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  2. Jag får sällan myggbett på ryggen :)Tack för omtanke, hon är kvar för observation, men har bättre färg nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s