Små glädjeämnen

Ibland kan små, världsliga saker göra en så glad. Jag glömde min favoritscarf efter mig på båten när vi åkte över på ogudbarnets namngivningsfest för ett par veckor sedan, och efter att resultatlöst ha ringt tre gånger till båten under veckoslutet så tänkte jag att någon bara hade tagit den 😦 Andra kattslaven föreslog att jag skulle skriva en berättelse om dess resa från en strand i Kerala till en båt i Östersjön och dess framtida äventyr, men det blev nu inte av. Så ringde jag ändå till hittegodsbyrån, utan några större förhoppningar, men när killen i andra ändan började beskriva den scarf som kunde komma i fråga så fick jag en glatt bubblande känsla i magen och ropade jaaaaaaaaa!!! :happy: Jag insåg inte att den faktiskt hade så mycket mönster på sig, tänkte mest på färgerna. Nu är den på sin plats om min hals igen 🙂 eftersom jag var via hittegodsbyrån i morse. Om någon har tappat bort sitt paraplask, så finns det förresten ett stort antal där, mycket ordentligt registrerade.

3 tankar om “Små glädjeämnen

  1. gammelmoran writes:Ibland blir man så lycklig över ärliga människor. En gång lade jag ifrån mig plånboken på biltaket vid en P-plats i Kuivaniemi — och for i väg. En vecka senare ringde man från polisen där plånboken med allt innehåll fanns att avhämta.

  2. Anonymous writes:Ibland blir man så lycklig över ärliga människor. En gång lade jag ifrån mig plånboken på biltaket vid en P-plats i Kuivaniemi — och for i väg. En vecka senare ringde man från polisen där plånboken med allt innehåll fanns att avhämta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s