Några noteringar om läget i betongförorten

Djurliv:
Fåglarna kvittrar så det står härliga till, det hörde man inte mycket av i stenstaden :up: Vi har dessutom någon liten fågel som bygger bo under taknocken alldeles vid hörnet till vår balkong. Jag har inte lyckats se vad det är för sort (förutsatt att jag skulle känna igen den) för den flaxar så dant, men den har gräs i näbben, så månne det inte är bobygge på g. Det är tur för den att balkongen är inglasad, annars kunde det lätt bli fågelstek av lilla familjen… 😀
När jag traskade hem längs med promenadstråket häromnatten så träffade jag en grupp harar som satt och chillade. De hoppade undan en bit, men inte många meter. Jag misstänker att de kan vara årets ungar – hur tidiga är harar egentligen? – för de var inte så stora (men inga ungar heller).
Ekorrarna kilar runt och runt trädstammarna. De må vara råttor med snygga svansar och bra marknadsföring, men de är söta! :flirt:
Människoliv
Idag på morgonen konstaterade jag att den är kvar. Kön. :down: Lika lång, lika tyst. Vart skulle den nu ha försvunnit på tre månader? Man vänjer sig också vid elände, jag får inte mera tårar i ögonen, men skäms gör jag fortfarande :awww:

2 tankar om “Några noteringar om läget i betongförorten

  1. sr. Carina alias Pladdermusen writes:Hej!Jag skäms verkligen över hur länge sedan det var jag besökte din blogg… mitt surfande har sannerligen kommit av sig sedan jag fick ont i min arm, och lite betydelse har det väl också att våren kommit och med den trädgårdssäsongen. Glömt dig har jag dock inte! Och jag är nyfiken på hur Sisko mår? Har han fått någon kompis än? Här dräller det av katter överallt numera, som du vet… *skrattar* men det känns bra, för katter är den bästa antidepressiva medicinen som existerar. Ja, nu har vi vår här – det blommar lite av varje i trädgården och björkarna har börjat slå ut. Allting knoppas, trots att värmen kom av sig lite för några dagar sedan. Hoppas allt är bra med dig och de dina!Kram från sr. Carina alias Pladdermusen.

  2. Jag förstår alldeles bra att trädgården tar mycket tid 🙂 Jag skriver så lite om Sisko just nu för att hon bor hos andra kattslaven just nu, medan jag ställer i ordning hemma. Men hon mår nog bra, och jag har varit där på helgen, så kanske hon borde få ett litet inlägg igen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s