Twister in memoriam meum

(Mitt latin är inte så mycket rostigt som sönderrostat, jag kom aldrig så hemskt långt de gånger jag försökte läsa det, och det lilla jag lärde mig verkar ha förflyttats till Mappi Ö. Kanske Pladdermusen kan berätta för mig hur man böjer "vårt"? Jag försöker alltså säga "Twister i vårt minne" i rubriken.)

I vilket fall så var det igår var ett år sedan Twister gick till de sälla jaktmarkerna :awww: Vi tänker fortfarande på honom med värme, som man i allmänhet gör med katter man känt, och minns alla hans små särdrag. Ett av dem var att han älskade att slicka på plast! :p Jag hittade en gammal videosnutt från senaste storflytt (det är därför det är så rörigt, annars är det ju alltid superstädat hos oss, det vet ni väl 😉 ), den är lite kornig, men man ser (och hör! maken till purrekatt har jag sällan hört) ändå nånting :love:

Gillar_plastpase.MOV (Quicktime, för det var det format Opera godtog.)

2 tankar om “Twister in memoriam meum

  1. Andra kattslaven writes:…saknar Twister, och det gör Sisko med. Av någon anledning minns jag inte honom som "katt" utan snarast som Twister. Sisko vill jag inte sakna ännu på länge men med henne undrar jag nog om jag inte kommer att minnas henne som vallhunden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s