Autch

Jag kan inte riktigt avgöra vad som är halare, is med vatten eller snö utanpå, eller våta klippor med alger på. Men åtminstone är is med vatten väldigt halt. Och hårt :down:

Man kan också formulera det såhär:

Svanskota, möt marken; marken, möt svanskota. Smaklig måltid.
För extra krydda, strö rikligt med använd kattsand över hela anrättningen :chef:

9 tankar om “Autch

  1. Det är nog faktiskt lite synd om mig, jag har fortfarande ont i svanskotan 😦 Det gör ont att gå, stå&sitta på fel sätt – och vilket som är fel märker man förstås på att det gör ont… Men det är bättre än igår, så tror inte att jag brutit nåt (man lär ska kunna få fraktur på svanskotan! :eyes: ) Kattsanden… tja, vi kan ju konstatera att det är lite bättre sandat på gården nu 😀 Det tråkiga var ju alltså att den var använd och på väg att slängas, så när påsen sprack när den damp i marken så fick jag kattpissfuktig lera över hela mig också, förutom på marken… :yuck:

  2. gammelmoran writes:du får nog räkna med att svanskotan är ond många veckor. Ingen tröst av mig alltså. Försök sitta på kudde med hål i mitten (typ sittring). Må bättre o bättre!

  3. Så uppmuntrande du är då 😦 Jag som tänkte att du skulle säga att den nog blir bra 🙂 Hur vet man om den faktiskt är bruten, och kan man göra nåt åt saken? Eller är det bara att vänta? Finns det nåt som är skadligt att göra (t.ex. motion?) Hmm, kanske jag borde ta kontakt med arbetsplatshälsovården i stället för att tvångskonsultera dig på bloggen 😀

  4. gammelmoran writes:Tja, om du är så sjuk att du inte kan vara på jobb skall du förståss kontakta arbetshälsovåden — eller nån annan il dottore. Så vi så brukar man låta eländet läka av sig självt. Åtminstone förr i tiden – läs på Ura-Kaipas tid.

  5. Så sjuk är jag inte, mera besvärad. Jag oroar mig bara lite för att förvärra skadan genom att göra nåt fel.

  6. gammelmoran writes:Tror inte du kan "göra nåt fel" förmodligen har du ett trevligt litet blåmärke där innuti, det brukar ta några veckor för dem att försvinna.

  7. Pingback: Hatlistan har hittat hit – En kattslavs dagbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s