Intervju

Hihi, idag har jag blivit intervjuad i min egenskap av bibliotekarie 🙂 Egentligen är jag biblioteksbiträde sådär rent formellt, men dels gillar jag "bibliotekarie" bättre (och det motsvarar dessutom mera mina verkliga arbetsuppgifter!), dels står det "bibliotekarie" på mitt nya kontrakt – nån klåpade visst lite :doh: Inte fick jag ändra på det heller. (Orsaken till att jag har ett nytt kontrakt är den nya universitetsreformen. Efter att ha varit statlig tjänsteman i drygt sju år så är jag numera bara i ett arbetsförhållande 😦 Äsch, jag tyckte det var lite coolt att vara tjänsteman! 😎 ) Hursomhelst, en av ämnesföreningarna ville intervjua mig och fråga vad jag gillar den nya storbibban och vad jag tror om framtiden och vad som kommer att hända med samlingarna 🙄
Jag hoppas jag har rätt att uttrycka en egen åsikt och inte måste hålla mig till den officiella sanningen :zip: Men jag strävade verkligen efter att föra fram alla sidor av saken! :spock:

3 tankar om “Intervju

  1. Gecko writes:Jag hatar att inte hålla med om den "officiella sanningen", det gör allt mycket svårare. Inte för att jag särskilt ofta blir intervjuad men bara i vanliga samtalssammanhang kan det bli svårt att veta när man ska säga att "Allt är jättebra" och när man ska säga "Vår lärare kan ingenting". Typ.

  2. Oj, är du bibliotekarie :up: … nu blev jag både överraskad och imponerad. Älskar bibliotek! Är en bibliofil av stooora mått… kan aldrig lämna ett bibliotek utan minst en hel kasse full med böcker. Vad fick dig att söka dig till ett sådant yrke? Vilket slags litteratur föredrar du? Jag läser facklitteratur, biografier och memoarer samt humor, helst. Nospuss till fyrfotingarna och kram till dig!Pladdermusen.

  3. Jovisst, och stolt över det 🙂 Jag har alltid älskat bibliotek och skulle bli bokbusschaufför när jag var elva-tolv… Sen hur det kom sig att jag verkligen hamnade på bibliotek är en lustig historia, för det var egentligen mest en slump – bokstavligen, jag vann en lottdragning 😀 Fast egentligen är det här en egen post, ska återkomma till saken snarast 🙂 (frrr)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s