På bättringsvägen?

Vi tog Sisko till Catvet igår igen och hon fick en långverkande cortisonspruta, eftersom hon verkade bättre på lördagen när hon hade fått cortison på fredagen. Det verkar ha haft effekt, hon åt lite hjärta helt frivilligt så fort vi kom hem, och sen har hon ätit blötmat och t.o.m. lite torrmat helt av sig själv 🙂 När jag vaknade i snöyran på natten kom hon och tiggde mera Smushy,och i morse var den slut :up: Hon verkar fortfarande trött och inte är hon nu vrålhungrig, men hon går iaf till matskålen lite då&då på väg från en liggplats till en annan, vilket är det naturliga för henne. Jag hoppas det håller i sig, hon har magrat förfärligt och inte alls varit sig själv 😦 Nu har hon sedan igår eftermiddag börjat göra mera "Siskoiga" saker, och vi tittar lyckligt tårögt på henne 😀 Nu står hon t.ex. i min famn medan jag skriver, den senaste tiden har hon legat ner om hon alls velat vara i famnen… :love:

2 tankar om “På bättringsvägen?

  1. gammelmoran writes:Kattor gör väl alltid lite som de vill, men ni skall ha det bra, och du håller oss uppdaterade. Svansviftningar härifrån.

  2. Jovisst gör de det. Men man ser ju vad som är typiskt för just sin katt ändå. Hon mår fortfarande ok, fast skulle kunna äta mera, enligt andra kattslaven. Till skillnad från mig, då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s