Svinaktigt?

Jag har feber och ont i halsen 😦 Det är inte alls skojigt. Normalt skulle jag nu mest sucka lite – jag får nästan alltid flunsa på höstarna – men nu är man ju grymt paranoid :insane: Framför allt hoppas jag att jag inte smittat nån när jag gått omkring med lite rossel i halsen ett par dar… Jag ska gå och lägga mig igen, men ger er en lämplig Gnurf på vägen 🙂

2 tankar om “Svinaktigt?

  1. Aspsusa writes:Du kan väl nog vara lugn – är du inte född 1973?Det är mest folk under 30 som blir sådär grymt (haha!) sjuka. (Min högst privata teori är att det har att göra med att senast ett H1N1-virus spred sig litet mer var "Ryska Influensan" (Influenza A/USSR/90/77 (H1N1)) 1977-79, den drabbade nästan enbart barn och unga (födda efter 1957, då Asiaten (H2N2) kom), och klassificerades därför aldrig som en pandemi), och att det är därför som folk under 30 är de hårdast drabbade.)Dessutom: Svinfluensan skall ju vara som alla andra influensor – SKIT, med andra ord. Men sällan farlig; enda skillnaden är väl att också om man inte är gammal och skröplig med mängder av grundsjukdomar så skall man vara uppmärksam och söka vård om man börjar få svårt att andas eller annas blir väldigt, väldigt sjuk.Krya på dig! Och hoppas att det är en lindrig svinfluensa (hostar inte folk mycket på bibliotek… och mängder med studenter som varit och interrailat å sånt… sannolikheten finns ju där…).

  2. Ska man inte vara uppmärksam om man är skröplig, då? 😉 Det som väl är skrämmande med den här är just det att den drabbar unga, normalt friska människor värre, jag såg i DN att det ligger åtminstone en gravid kvinna i respirator i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s