Fredagsblöta

Fredagsblötan är (tyvärr?) inte en strupsådan, utan en rejäl rotblöta :p Vi är i Åbo och här har det ösregnat… Våta jeans är väldigt obehagligt! Men det finns väl flera byxor i stan, och nu ska vi trösta oss (lång historia, inte för nätcafé) med mat&Potter :up: (Förresten, Majakatten, vad hette det där trevliga stället vid ån, i en halvkällare? Skulle vilja se om det finns kvar!) Nu mat! :bye:

2 tankar om “Fredagsblöta

  1. Maja writes:Stället heter Blanko och ligger på Auragatan 1. Jag tror det finns kvar! Enjoy!(Jag älskar de här orden man ska skriva för att bevisa att man inte är spam. För att skicka den här kommentaren ska jag strax skriva ner den mycket fantasieggande satsen "Gaylord ripens". Härligt!)

  2. Tack Maja 🙂 Jag tyckte att Blanko verkade bekant, men kände inte igen mig innan jag insåg att den där halvtrappan var till matsalen… God mat nu också, fast deras Nizzasallad var inte lika god som Tin Tin Tangos – för mycket saltgurka. I do like "Gaylord ripens" 😀 Det låter som en bra titel på en kinky bok 🙂 (Eller kanske en undertitel till Brüno – och nu vill jag gå och tvätta ögonen med Klorin igen :yuck: Inte så att jag gjort det, alltså, men jag hade lust efter den filmen…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s