Syskonet Sisko

Jag är flunsig och febrig idag, så stannade hemma från jobbet – jag gick igår fast jag mådde ungefär såhär på morgonen (hittade ingen termometer, så jag kollade aldrig febern) och det var inte speciellt smart, märkte jag… :down: Nu tänker jag vila, för vi får besök till Kristi flygare-helgen, och jag vill orka prata med vår (väldigt pratsamma) vän från England, som jag inte träffat på två år :cheers: Jag försöker trösta mig med att jag i vilket fall säkert inte orkat plugga katalogisering med hjärnan full av snor, vilket ursprungligen var dagens program. Minus snorhjärnan, då förstås, den var inte planerad! :doh:

Nyligen kom gåsisen för att skruva lite på ett av våra element som vägrar att stängas av (lite ironiskt, för i julas var det precis tvärtom) och jag märkte tydligt på Sisko att hon saknade Twister. Det brukade nämligen alltid vara Twister som kollade in folk när de kom, och sen kunde Sisko eventuellt komma tassande lite senare. Nu var hon i valet och kvalet, det var liksom både spännande och skrämmande. Jag satt ju där bredvid, så hon kunde kanske komma lite närmare – men så förde han så konstiga ljud att hon nog ändå måste springa undan… Till slut lade hon sig på sänghörnet ett par meter bort och övervakade det hela på trygg distans 😀 Twister skulle antagligen ha stoppat dit huvudet under termostaten och försökt "hjälpa till", alternativt suttit på karlns rgg för att ha bästa utsikten :love: Sisko har nog lagt sig till med några Twisterlater för att fylla upp tomrummet, men speciellt framfusig är hon fortfarande inte 🙂

Nu ska jag nog gå och lägga mig bredvid henne och sova några timmar till :zzz: Vad man kan bli trött av att sitta en stund vid datorn, men jag var verkligen tvungen att fixa ett par jobbmejl åtminstone. Sen måste jag hitta på nån lunch, när jag inte kan gå till Unicafé och äta dagens röra. Inspirerad av Mias inlägg häromdagen tror jag att det får bli misosoppa, nyttigt och gott, och milt för halsen 🙂

2 tankar om “Syskonet Sisko

  1. gammelmoran writes:Febrig… inte är det väl svininfluensan som drabbat dig. På någon lämplig flygplats hade du blivit fotad med termokamera och isolerad.

  2. Nejdå, bara vanlig, (o)hederlig förkylning med lite stegring 🙂 Men man kan bli ganska utslagen av den också – jag gick och lade mig efter att ha skrivit det där, och sov resten av dan :zzz: Mår mycket bättre nu :up:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s