Sommartid i snöslask…

Så är det sommartid igen, och kvällarna känns ovant ljusa, kanske på grund av all snön som vräkte ner under helgen… Vi deltog i Earth Hour på lördagskvällen, och konstaterade att det var oväntat ljust inomhus trots allt, med de stora fönstren och snön utanför. Ganska mysigt 🙂 Sådär annars har vi tagit det lugnt och kosat med katterna och ordnat vårt nyanlända köksskåp (tack till er som kom och bar det till sjunde våningen! :up: ) och haft trevliga kattklappargäster :coffee:

Jag har förresten nyss upptäckt att med den senaste uppdateringen av Operabloggen så kan man numera tillåta anonyma kommentarer. Så om nån har lust att kommentera utan att vara medlem, så borde det gå bra nu 🙂 Men skriv förstås gärna under! Om jag blir överöst med späm eller okvädingsord så avinstallerar jag den funktionen förstås :spock:

Konstigt sömnig är jag, fast klockan inte är så mycket, vintertid alltså. Hade tänkt skriva nåt lite mindre "hej dagboken", men kommer inte ihåg vad det var :zzz: 😮 Lika bra att gå och lägga sig :cat:

5 tankar om “Sommartid i snöslask…

  1. Maja writes:Måste genast testa den nya kommentarmöjligheten. Jag är dessvärre lite lat, och orkar inte alltid logga in. Så det här passar mig! Tjohäj!

  2. Maja writes:Och så kan jag tillägga, för alla andra lata, att man inte ens måste SKRIVA in säkerhetskoden som står undertill när man kommenterar, man kan bara copypejsta den! Bekvämt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s