Dagens epitet: ”ankara”

En sån här tröja vill jag ha! :flirt: Andra kattslaven har lovat göra små lappar åt mig där det står t.ex. "ankara" (strikt), "kurvikas" (kurvig) eller "svenskspråkig", som jag kan nåla fast ovanför texten beroende på dagens humör :yes:

Det där med "ankara" har jag förstått att jag uppfattas som emellanåt – kanske för att jag slår ner som en hök (eller kanske som en dinosaurie med tandvärk?) på folk som pratar i bibban, i mobil eller annars bara. Men jag tycker att det är otroligt respektlöst (för att inte tala om obegripligt!) att folk talar i telefon när andra försöker läsa. (Det irriterade mig jättemycket när jag satt och försökte skriva gradu…) Idag gick jag och pekade demonstrativt på dörren när en flicka satt vid datorn och pratade i telefonen. När hon sen kom en stund senare och lånade en bok så neg hon för mig :eyes: 😀 Det är respekt det 😆

Jag kräver alltså inte att folk ska niga för mig. Och jag kan vara både snäll och hjälpsam (för att inte tala om beskäftig), men folk ska fanimej respektera normala bibbaregler! :psmurf:

2 tankar om “Dagens epitet: ”ankara”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s