En annan stolt jägare

Andra kattslaven och jag gjorde en riktigt lång cykelutfärd idag (tekniskt sett igår, faktiskt) ända till Majvik i Sibbo för att inhandla diverse mjöl, potatis och annat gott från den trevliga eko-gården :up:
Väl framkomna satte vi oss och vilade en stund på trappan till den lilla stugan som de har som gårdsbutik, kelade med en av gårdens trevliga, sällskapliga katter och småpratade lite med "emäntän". När vi sen hade satt igång att plocka ihop allt vi skulle ha hördes ett förfärligt högljutt och ihållande jamande från utifrån. Vi tittade ut, och där satt Cameron (katten) en bit bort och jamade. Jag undrade om det var nåt problem och gick fram till honom. Det visade sig att han tagit en mus och uppenbarligen ville ha beröm, för när jag kom i närheten lyfte han på huvudet och visade den, och när jag klappade och berömde honom spann han förnöjt. Sen lät han maten tysta mun 🙂 :cat: Njam njam! :p

2 tankar om “En annan stolt jägare

  1. Så lustigt 🙂 Jag har hört katter utstöta underliga ljud när de ser fåglar på andra sidan en glasruta, och murra och morra, men det här sättet att annonsera en fångst har jag inte stött på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s