Musik och musik

Jag funderade lite på det här med musik här under veckan. Framför allt på olika typers musik. Jag menar, Eurovisionen är en viss genre, och även om utbudet har breddats lite så är det ungefär samma jämntjocka gröt. Det fanns inte riktigt någon låt som jag verkligen skulle ha gillat i år. Det är nu inte min sorts favoritmusik i vilket fall, men ändå. Ingen av låtarna fick mig att vilja hoppa och skutta direkt :smurf:

Däremot var jag på Världen i byn och njöt av på Mamani Keita&Nicolas Repac som fick hela mänskohavet framför scenen att gunga och jubla 😀

Jag lyssnade också på Barbara Hendricks som sjöng Strange Fruit så att jag fick rysningar över hela kroppen. För att inte tala om Summertime :sing: :yes: Jag måste försöka få mig lite sommarjazz i år 🙂 I tiderna sprang jag på varenda jazzfestival som fanns, men nu har jag inte kommit iväg på en enda på länge… 😦 Sommar och jazz är en förvånansvärt trevlig kombination :up: Man förknippar ju gärna jazz med mörka, rökiga krogar, men att ligga på en gräsmatta i solen och låta ett saxofonsolo skölja över en – det är oslagbart! :happy: :heart:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s