Done! Och tacken går till…

Som den uppmärksamma läsaren eventuellt redan förstått, så har jag alltså verkligen lämnat in EviGhetsprojektet :yikes: :ko: 😀 Jag har petat på det då och då under x antal år, men nu har jag faktiskt lyckats prestera mina 60-80 sidor sammanhängande, vetenskaplig text och fått lov av min handledare att lämna in den 😎

Man skriver inget förord till G:et, och nån avhandling torde det inte bli, så jag har inte kunnat skriva Ett Stort Tack Till… i mitt förord, så jag skriver det här:

Ett Stort Tack Till:

Min familj: föräldrarna som inte tvingade mig att komma och flytta, brorsan som flyttade dag och natt för att kompensera för det, och dessutom peppade mig och manade mig tillbaka till skrivandet när jag prepplade för mycket 🙂 , andra kattslaven för oändligt emotionellt (och finansiellt) stöd och uppmuntran (och ADB-stöd!) :love: , katterna för massor av purr och katthår i näsan och på datorn :cat: Föräldrar och morbror för handlån. Mina vänner som stått ut med mig och g-pratet det lilla de har sett mig – och i mina olyckssystrars fall det myckna de har måstat se mig! – speciellt den vän som läste igenom mina råddiga papper och sa att "det nog blir bra" och dessutom korrläste mot slutet! :up: Min utmärkta, konstruktiva handledare för feedback och uppmuntran, och för att han t.o.m. handledde under sin tjänstledighet ⭐ Radioteatern för all hjälp. Min trevliga arbetsplats och mina väldigt trevliga kollegor, som utan att mucka lät mig vara tjänstledig så länge jag behövde 🙂 Vad jag är glad att vara tillbaka! :cheers: Alla trevliga studenter och andra människor som har delat mina våndor. Tack tack tack alla som hjälpt mig att få det här klart, och jag hoppas att jag ska bli en drägligare människa nu 🙂 :coffee: :spock:

2 tankar om “Done! Och tacken går till…

  1. Yay! Grattis!!! Jag är så glad för din skull! Så länge jag lever kommer jag att minnas hur det kändes att formligen *sväva* fram då jag hade hämtat gradun på tryckeriet och var på väg för att lämna in den. Se nu till att fira. Och njut av våren, som du nu kan utnyttja till allt som är roligare än att sitta och knattra på datorn! *KRAM*

  2. Tackar 🙂 Här har vi inte såna fancy saker som tryckerier, här tar man de varma papprena ur skrivaren och sätter dem i en mapp i stället 🙂 Men jag klappade mappen (mapparna, två ex ska det vara) ett antal gånger, det gjorde jag 😮 Det ska nog bli party så småningom – bara jag skulle vara lite mindre trött… :zzz: Det kommer att kännas konstigt att ha semester utan att fundera på G:et :bug:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s