Good vibrations

När man känner sig stressad och orolig så är katt-purrterapi till en fantastisk hjälp :cat: Man sätter sig i en skön fåtölj, eller ligger i sängen, och har en spinnande katt i famnen, alternativt hoprullad på magen, och den andra inom armlängds avstånd, så att man kan krafsa den på magen, och på det sättet hålla igång purret i stereo. Så sluter man ögonen och låter vibrationerna göra sitt :awww:
(Motsvarande går säkert att överföra på valfritt luddigt husdjur, men jag tycker absolut att spinnandet ger en extra dimension 🙂 )

Sen om man sitter vid en dator så kan man läsa en trevlig serie som heter Questionable Content. Jag hittade den för ett tag sen via en annan blogg (jo, jag erkänner, jag slösurfade den dagen 😮 ), och har blivit helt hooked. Den är lite kantig till att börja med, men den utvecklas både vad tecknandet och personerna beträffar. Det lönar sig att läsa den från början, den blir mycket roligare så, eftersom den utvecklas hela tiden, och hänger ihop.

Trevligt veckoslut. Den insiktsfulla läsaren kan säkert gissa vad jag ska roa mig med :yuck:

En tanke på “Good vibrations

  1. Jag undrar ibland om katterna läser min blogg… De har nämligen varit helt otroligt terapeutiska på sistone! När jag kom hem fredag natt, utmattad efter ett antal timmars skrivande, så var de inte nöjda innan jag suttit närmare en timme med dem i famnen och bredvid mig. (Nå, de kanske hade varit nöjda med lite mindre, men jag somnade sittande i fåtöljen 😀 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s