Skrammel skrammel

I tisdags var det då äntligen dags för konsert! Tyvärr var min stackars bror för flunsig för att kunna gå :awww: så det vara bara andra kattslaven och jag, plus en förvånansvärt stor publik 🙂 Konserten var rejält skramlig (de spelar bland annat på oljefat med kofötter, så det går nog att föreställa sig hur skramligt det är!) och otroligt fartfylld – både sångaren och ena gitarristen hoppade omkring i publiken (t.o.m. jag fick en svettig närkontakt med sångaren! :headbang: ) och de drog upp ett gäng på scen till och med :eyes: (kan just tänka mig vad säkerhetsvakterna tyckte om det). Så mot slutet av konserten så lyckades de få en finsk publik att stampa och vråla – det är inte helt lätt! :hat: Skoj!

Mindre skoj är att jag fortfarande skriver på samma jäkla textavsnitt, men det är så svårt att koncentrera sig när man fryser och svettas om vartannat… :insane: Nå, precis alla har flunsa, känns det som, så varför skulle inte jag få den. Hoppas bara att den inte blir så häftig 😦 Kanske man kan hoppas att hög feber skulle få en att skriva en massa text i en fantastisk medvetandeström 😆

Så har jag hört att jag har en läsare i Tyskland – så skoj! Hej Kai! :hi: Det är dumt att man måste vara inloggad för att kommentera här – annars hade jag kanske vetat det tidigare 😎 Hoppas allt är bra med dig! :smurf:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s