Skrivaskrivaskriva

Jag skriver och skriver och skriver, så det blir inte så mycket bloggskrivande idag – jag har gått och fått mushand, verkar det som :irked: Jag har varit tvungen att använda musen mycket, jag brukar hålla mig till snabbkommandon annars. Fast nu har jag äntligen lärt mig (så att jag kommer ihåg det alltså) hur man skapar egna snabbkommandon för saker man gör ofta – tack till nördslaven :spock: :love:

Så jag tänker puffa för lite annat i stället: den av er som har saknat Trissan Norrméns prylrecensioner i Volt sen de övergick från "testa och jämför" till "pimpa en pryl fullkomligt ohämmat och okritiskt" och hon hoppade av, kan lyxa er med den fina Prylbloggen. :knight:

Och på den allvarligare sidan – den som bara kan, gå för all del och donera blod! Blodlagren är mycket knappa. :worried: Jag har tänkt gå själv, men väntar och ser om jag ska få andra kattslavens flunsa först 😦 Kolla gärna "vem kan donera" först, så att ingen går i onödan. De har en massa fåniga idéer, men det är viktigt att det finns blod! Blooood….
vilket påminner mig om att Sweeney Todd är oomskriven, trots att jag sett den två gånger redan :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s