Temmeldag!

Idag är det än en gång temmeldag. Och Runebergstårtedag för den som föredar det 🙂 Jag gillar båda, men ska se om jag orkar äta en av var sort… Hetväggen är ändå viktigast :p I morse vaknade vi till ett par jappar på lokalradion som höll på att provsmaka både Runebergstårtor och temlor. Fast de kallade dem ju inte för temlor, även om Ture Sventon förekom i sammanhanget (fast någondera hävdade att det var en serie, vilket det visst också är, men inte i första hand) utan för "fastlagssemla". Tala om kontaminasammanblandning 😀 (För att nu vara rättvis var det bara den ena som sa så, och den andra rättade honom, men det var nog ändå rätt lustigt.)

I år har jag faktiskt för en gångs skull frångått mina principer om att inte tjuvstarta, och har tillsammans med Tona gjort noggranna studier i Fazers och Ehos semlors densitet. Fazer fylldes och svällde på just det rätta sättet, men Ehos var en besvikelse. Dessutom hade Ehos någon sorts mysko marsipanartad gegga i stället för mandelmassa :yuck: Då är det nästan bättre med sylt. Men bara nästan. För det är ingen semla, utan bara en syltbakelse. Och hör sen :chef: 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s