Allting vitt, vitt, vitt…

Det har kommit en hel massa snö :eyes: Och jag tycker faktiskt att det är fint. Jag som brukar muttra att vintern är för jävlig och det där med snö är komplett överreklamerat, jag går ut och pulsar (nå, nästan) i snön, och tycker att det ser ut som riktig vinter och det är vackert 🙂 Undras om jag börjar bli gammal och konservativ 😮 Fast när jag blir tillräckligt gammal kommer jag säkert att reagera som Ensamma mammans pappa och bara tänka på hur ruggigt halt det blir… Men om det hålls på minus så blir det ju inte så halt, det värsta är när det fryser och töar om vartannat och kommer snöslask… ryyys! :yuck:

Twister är helt förtjust än en gång, och gör små söta spår på balkongen och små oregelbundna snöhögar där han har krafsat :love: Sisko går inte ut. Man kan ju bli kall om tassarna! Däremot har hon tagit till sig tanken att lådan är för abjektala utsöndringar – häromdagen gick hon in i lådan, krafsade lite, kräktes upp en klönt osmält mat och gick ut igen. Knaskatt! :cat: Men hon har också ett lite lustigt förhållande till lådan, senast vi skulle hämta katterna från veterinären så fick vi lyfta henne ur (den väldigt lilla) lådan som fanns i buren där hon väntade. Det är inte heller första gången hon har sökt skydd i kattlådan, jag undrar om det känns extra tryggt på nåt sätt? I reseburen går hon inte in frivilligt, vilket Twister kan göra ibland. Däremot älskar hon linneskåpet, där hon alltid försöker hitta lite space på nån hylla där hon kan ligga. Litet och trångt ska det vara, men inte hon går inte in i buren, eller ens i nån av de papplådor där Twister brukar ligga :confused:

4 tankar om “Allting vitt, vitt, vitt…

  1. Jag har en katt på köksspishörnet – lagom varmt när man eldar i ugnen och inte för plattorna, och den andra ovanpå kakelugnen i rummet. Den stora har ju inga problem med snön, men tycker inte om att bli våt i pälsen.

  2. Myspys. Det låter liksom gediget på nåt sätt med en katt på kakelugnen eller köksspisen – det är inte alls samma sak med katt som sitter tätt tryckt mot elementet…

  3. Medge att kattorna är rätt fiffiga när de klarar av att undvika heta plattor och bums hoppar ner vid eldning för kastruller, men lugnt ligger kvar i hörnet när jag eldar i ugnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s