Misse skogskatt

Vi var ute i skogen en dag förra veckan, andra kattslaven, jag, min bror – och Misse 😎 Vi åkte ut till Luk, och brorsan som tyckte att det var synd att lämna Misse ensam hemma hela dan satt honom i en bur, packade med selen och lite mat och hoppade på bussen :yes: Han var så otroligt snäll, den lilla Missekatten! Jag hade trott att det skulle vara lite åbäkigt att gå på smala skogsstigar med honom, men han tassade på hur snällt som helst. Han stannade lite då och då och nosade förstås, ibland fick man bära honom en bit så att vi skulle komma framåt och han var inte särdeles förtjust i de gläfsande okopplade hundarna som vi stötte på :irked: (fast de kopplade dem snabbt när jag sa att vi har katt med oss), men överlag så gick det helt osannolikt bra:up: Man skulle tro att han varit på den sortens utfärder hur många gånger som helst! Han är nog en väldigt anpassningsbar katt :love: (Han lär däremot inte ska ha varit så hemskt förtjust i att åka båt, jag hörde att han låg på en koj och såg lidande ut, och när de försökte erbjuda honom mat vände han bort huvudet med ett snälla du…:p )

Den som nu tycker hemskt synd om våra slavdrivare som fick vara ensamma hemma hela dagen har förstås delvis rätt, men a) de har sällskap av varandra b) de vägrar gå i sele c) de har aldrig varit utekatter. Dessutom sover de mest på dagarna :zzz: Fast det gör ju nog de flesta katter :happy:

Misse ligger i mjuk och skön mossa och kontemplerar blåbärsriset (han åt ett par blåbär också! 🙂 Här ser man hans lite halvrakade look… )
Misse på upptäcktsfärd! Prassel, prassel…

3 tankar om “Misse skogskatt

  1. Ja, inte sant :heart: :cat: Vi får hoppas att Emiltassen har hittat nya, fina jaktmarker och en varm famn emellanåt när det passar herrn… Jag har helt enkelt inte nerver för utekatt, jag kan inte sova om jag inte vet var jamarna håller hus :eyes:

  2. Анонимно writes:I think that to get the loan from banks you ought to have a firm motivation. However, once I've got a sba loan, because I was willing to buy a car.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s