Potteri Pottera…

Idag har Harry Potter and the Order of the Phoenix Finlandspremiär:D Gissa vilka som ska gå :p (Det hör liksom till att gå på Potterpremiär av nån underlig orsak :whistle: )

Jag var ganska skeptisk till boken först, framför allt irriterade jag mig omåttligt på det som i vissa kretsar kallades "Caps lock Harry", dvs det faktum att den femtonåriga Harry alltid SKREK MED STORA BOKSTÄVER så fort han blev arg (och det blev han rätt ofta…) :bomb: Men jag har blivit allt mer förtjust i den med tiden – framför allt tycker jag att Dolores Umbridge är den absolut ruskigaste person Rowling någonsin hittat på – Voldemort inte undantagen! :devil: Tyvärr säger andra kattslaven, som har sett trailern till dagens film, att det verkar som om de snarare har gjort henne till "comic relief" än utnyttjat rollen till max :down: Synd, jag tycker att Imelda Staunton (hos oss säkert mest känd från Vera Drake) borde ha potential att göra henne bra. Fast vi tycker förstås att Patricia Routledge (Keeping Up Appearances, Hetty Wainthropp Investigates) skulle ha varit oslagbar! :yes:

2 tankar om “Potteri Pottera…

  1. Well, den var väl ok, Umbridge var mycket bättre än väntat och Evanna Lynch som Luna Lovegood var prima – synd bara att hon syntes så lite… Manuset var lite skumt, jag förstår att man måste göra om vissa saker som inte funkar på film, men valen av ändringarna och vad de låtit vara kvar var lite egendomliga ibland :right: Men inget bottennapp iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s