Snökatt

Det ligger en massa vitt jox på balkongen, och Twister är helt vild :eyes: Han skrapar och skrapar på dörren för att få gå ut, och väl ute så står han förtjust och slickar i sig, eller så krafsar han ihop en hel liten snöhög – månne han försöker härma snögubben nere på gräsmattan? :p Man skulle tycka att han skulle tycka illa om att bli kall om tassarna, men tydligen inte. Sisko däremot, som den lilla meskatt hon är, nöjer sig med att gå en liten hövlighetsrunda ut och genast in igen – inte så olikt den här kattslaven och kallvattensbassängen i simhallen – hon går nog i den (ibland), men inte länge! 😆

2 tankar om “Snökatt

  1. Roligt att hitta en kattblogg till, dessutom skriven av en person som gillar böcker! Är det ok att jag länkar till dig?Jag heter sr. Carina, är nunna och bor i det lilla hamnsamhället Otterbäcken vid Vänerns östra strand. Är ägd och ordentligt tämjd av Cornish Rexarna Aragorn och Imma (deras blogg har adress: http://blogg.passagen.se/srcarina ) . Själv har jag en dagbok på min hemsida: http://www.skuggan.se/pladdermusen , om du är nyfiken på mig. Tänkte att vi kunde länka mellan kattbloggarna? Är också nyfiken på om du har en hemsida med bilder på dina katter?Tack för härlig kattläsning!Å, förresten… mina katter äter också en massa konstiga saker: vingummi, pepparkorn, brie, saltlakrits, choklad, krossade tomater m.m. Har märkt att kodordet är "det här äter du inte!" – då skall de genast bevisa att de gör det. När man sedan vill visa gäster att de gör det, gör de det inte… förstås.

  2. En nunna – så fascinerande 🙂 Du får gärna länka till mig om det inte gör dig nåt att jag är vad jag brukar kalla aTEist – jag dricker mycket te 😀 (Och det gör Twister också, iaf Oolong…) Någon hemsida har jag inte, jag har nog nån gång gjort en i samband med en html-kurs, men jag lade aldrig upp den… Om det nånsin blir av så lägger jag nog in en länk här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s