Lite Helsingforsreklam

Jag sa visst nånting om att jag kommer att beklaga mig över regnandet när det väl börjar… Det är klart att det ska regna på hösten, det hör liksom till. Men när man har planerat en hajk med en superbisi vän sen en och en halv månad, och det just det veckoslutet blir ordentligt kallt och extra regnigt så blir man lite purken :irked:

Men vi hajkade i stan i stället – från lyxfrunch på Ekbergs till Irish Coffee på Tornis terass :coffee: Däremellan rymdes gallerier, museum och butiker – bl.a. Thehuone på Eriksgatan – ett fantastiskt ställe för en teist att göra av med pengar :whistle: Inte för att jag ens kom i närheten av det rekord som sattes på Sibyllan i Stockholm för ett par år sen – 850 kronor… :eyes: Kan också rekommendera restaurang Rafla på Nylandsgatan, trevlig service (på svenska!) och god mat :chef:

En riktigt trevlig dag, den hade eventuellt varit ännu trevligare om jag tagit mina fina Gore-tex(reklam!)vandringskängor i stället för ett par små, läckande tygskor… 🙄

2 tankar om “Lite Helsingforsreklam

  1. Finns dom som stövlar också?! Jag provade faktiskt ett par av de där tofflorna i nån skobutik som vi gick till, och de var faktiskt rätt sköna (fast fula!), och jag skulle kanske t.o.m. ha köpte ett par om de inte a) kostat över 50e! b) läckt lika mycket ändå. Men jag äger faktiskt ett par riktigt sköna Tretornstövlar, men tänkte aldrig på att ta dem på mig – jag menar, man går ju inte med stövlar i stan heller :left:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s