Oktoberfröjder

Solen skiner, det är strömmingsmarknad i stan och jag älskar strömmingsinläggningar, och jag har ett par timmar tid att njuta av bägge delarna! (Har just skickat iväg en utlovad recension och känner mig som om jag varit tillräckligt duktig för att slippa låtsas syssla med evighetsprojektet G.) :yes:

Så nu ska jag strosa runt bland båtar och stånd och smaka på all tillgänglig strömming innan jag köper nåt:) (Jag vill inte köpa strömming som jag inte fått smaka på, ens om den vunnit några fina priser.) Sen ska jag shoppa goda åländska äpplen att göra god svensk mandelmasse-äppelkaka på (eftersom jag inte verkar ha tid att våldsgästa gammelmoran och sno äpplen av henne) och kanske något annat gott om jag hittar – havtornsmarmelad till exempel.

Är inte så mycket för att shoppa sådär annars, men strömmingsmarknaden är en helt annan sak:) Men jag ska försöka hålla igen lite i år – i fjol släpade jag och andra kattslaven hem ett antal kilo och hade lite problem med att få dem uppätna… :chef:

2 tankar om “Oktoberfröjder

  1. Humptidump. Har inte räknat kilona, men har nu sjutton burkar assorterad inlagd strömming i kylskåpet… Kanske man borde börja hålla strömmingsmiddagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s