What’s in a cat’s brain?


Jag vet ju att uttryck som "en normal katt", eller "normalt kattbeteende" är oxymoroner, men jag undrar nog varje morgon lite över Sisko. I allmänhet är det så att jag vaknar med Twister sovande antingen ovanpå mig eller (oftast) tätt tryckt intill mig. I morse sov han på min arm:) (Sov var vad min arm gjorde också). Sisko brukar oftast sova på stolen som står i närheten. Den stolen är menad för katterna, med en liten skön filt på sig. Bredvid den står ytterligare en stol att slänga kläderna på. Är man kattslav så är man.

Varje morgon när jag börjar röra på mig i sängen och slå till väckarklockan så kommer Sisko klivande med ett ”purr-nau-godmorgon” -ljud och börjar nosa mig länge och omsorgsfullt i näsan. Hon tycker alltid om att buffas nos mot näsa, men morgnarna är det enda tillfället som hon absolut ska sniffa mig i näsan :confused:

Jag kommer att tänka på Hallmarks of Felinity nr 29.
<http://www.student.ipfw.edu/%7Eosbodr01/hallmarks/frame.html>

Hmmm…

4 tankar om “What’s in a cat’s brain?

  1. Måske lugter din udåndingsluft anderledes om morgenen? Og forskelligt fra morgen til morgen? Hun diagnosticerer dig. 😀 :cat:

  2. Vilka fantastiska teckningar. Att kunna rita så där – det vore något. Och minsann om inte den där tecknaren fångat kattens själ så bra en simpel människa någonsin kan! In bland bokmärkena åkte de bilderna!

  3. Glad att du tycker om dem – för en kattälskare&-slav finns där alltid något som är precis på pricken:) Jag kunde ha tagit nr 61 också som illustration till det här inlägget…:p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s