Balkongdrömmar


Har äntligen kommit mig för med att först städa och sen näta in balkongen ordentligt, d.v.s. inte ända upp, men i alla fall såpass långt upp att man vågar släppa ut katterna utan att vara rädd för att de ska få syn på nån fågel el liknande och börja flyga själva. Om vi skulle bo en trappa längre bort, så att det skulle finnas gräsmatta under skulle jag inte vara så orolig, men som det är nu så består underlaget rakt nedanför balkongen av asfalt och en stenmur som delar av asfalten och gräsmattan. Inte speciellt bra underlag att trilla ner på från tredje våningen:(

Twister är urförtjust och kommer utspringande så fort dörren öppnas. Sisko är lite försiktigare (som med allting) och kommer ut och nosar om dörren står öppen tillräckligt länge och det inte är alltför mycket trafik utanför. Det är fortfarande rätt kallt på golvet, funderar på att skaffa en matta eller kanske någon sorts trallar att lägga på golvet, det vore säkert skönare för både fötter och tassar. Och kanske en bekväm stol, för katter och människor (jodå, i den ordningen, det är så det brukar vara med stolar i det här huset:)).

Och björkarna har slagit ut!:) Nu är det bara att hoppas på en lite soligare sommar än i fjol, så att man kan frukostera på balkongen och sola tårna :happy:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s