Nytt år…

om det är gott eller inte återstår väl att se.

Återkommen från det traditionella julfirandet i det Forna Hemlandet har jag äntligen lyckats slita mig från klisterkatterna&ta mig till en dator där jag kan uppdatera. Jag överdriver inte, Sisko satt inborrad i famnen på mig i evigheter (iaf timmar) efter att jag kommit hem och spann hela tiden, Twister var inte mycket bättre och båda låg på&bredvid mig i sängen hela natten så att jag inte kunde röra en tass. Lem menar jag:) Andra kattslaven var nog också glad, men kunde iaf gå själv…;) Nejdå, det finns nästan ingenting bättre än att komma hem när man har varit saknad:)

Kanske att komma hem öht?

I mina tankar -liksom säkert i många andras- rör sig en förvirrad gröt som består av förfäran, förskräckelse, upprördhet, skuldfylld lättnad över att ingen av mina vänner… (hoppas jag – satt i tfn hela dagen efter att jag kommit hem!), "jag har ju varit där" (i södra Indien vid jultid för några år sedan – gått på stränderna i Pondicherry t.ex.) – en av anledningarna till att det känns så ovanligt nära är ju att många varit där el iaf funderat på att åka: jag&brorsan talade faktiskt om att resa t Thailand över julen – om vi skulle haft råd-, å andra sidan: varför-talas-det-bara-om-turisterna?, hur mycket pengar har jag råd att ge till Röda Korset? Hur täcks jag ens fundera på saken? osv. Suck.

Många tankar och sympati till alla drabbade:(

2 tankar om “Nytt år…

  1. Nästan allt kan man hitta på nätet nuförtiden… (Möjligen) Opera och blog. Skulle man aldrig ha trott om människan i fråga. Katter, jovisst. En numera död blog, jovisst ;-).

  2. Inte alls död, inte min iaf. Den har bara sovit lite…:) Nu när det är vår så har jag kanske lite mera energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s