Hmmm…

Här mobbar man Tona för att hon är lat, och så uppdaterar jag inte själv på några veckor.
Och hon har ju t.o.m. skrivit resedagbok – fast det kunde förstås vara mer, det är så trevligt att läsa:) Ser fram emot foton! Här är den iaf, den är på en annan adress än hennes vanliga: http://my.opera.com/Tona/journal

Själv har jag rest ända till Pampas, först på stämma i Vörå (hopp skutt skutt) och sen en liten avvikare till Kaustby folkmusikfestival, eftersom jag nu ändå fick skjuts och hade någonstans att bo: på min kompis lande i Oravais:) Det var också väldigt vilsamt – att kunna varva all dans och aktivitet med bastu&simma – riktigt klassisk nordisk sommar:)

De små slavdrivarna lär ska ha saknat mig – Twister undrade om jag var inlåst i det "förbjudna rummet", dvs det som inte ännu är uppröjt. (Dit får inga katter gå innan det är klart. De har annars också en tendens att markera när det är rörigt…) Jamat olyckligt lär de iaf ska ha gjort, och varit ovanligt klängiga. Och nu måste jag ju säga att de verkade glada att jag var hemma igen:happy: De är inga farliga divor de här – jag kommer ihåg en liten historia jag läste en gång på någon newsgrupp:

Det var en flicka som hade varit bortrest ett tag och haft kattvakt. Katten hade alltså blivit ordentligt omhändertagen, fått mat&lådan bytt, lite kos osv. Men när flickan kom hem igen så vägrade katten öht att hälsa på henne, den var så sur. När katten hade varit sur i en vecka el så(!) så hade flickan gått för att prata med den, där den satt på en stol bredvid ett draperi. Flickan säger med mild röst "men lilla älsklingskatten, ska nu nu vara sur på mig… vi har ju alltid haft det så trevligt tillsammans, kan vi inte bli vänner igen?"
Varpå katten gömmer huvudet bakom draperiet, "jag ser dig inte ens"! :cat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s